Maksu- ja toimitusehdot

Pianogurut Tmi 2820469-7 on suomalainen verkkokauppa, joka myy CD-levyjä yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: elias@pianogurut.fi

Puhelin: 044 577 6669

Postiosoite: Pasontie 109, 90900 Kiiminki

 

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

 

 Checkout Finland Oy:n maksuehdot

 

Toimitusehdot

Tuote- ja hintatiedot:

Kaikkien tuotteiden hintatiedot ovat näkyvissä verkkokaupassa. Hinnasto ei sisällä postikuluja. Postitettavien tuotteiden hintaan lisätään kiinteä postituskulu 2.90€.

Toimitusaika:

Postitamme tuotteet kolmen vuorokauden kuluessa tilauksesta.

 Toimitus:

Toimitamme tuotteet postitse tilaajan ilmoittaamaan osoitteeseen. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Näet tuotteen toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnoissa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

 Palautukset:

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14vrk palautusoikeus siitä, kun tilaaja on saanut tuotteen. Palautettavan tuotteen täytyy olla myyntikuntoinen ja avaamattomassa pakkauksessa. Palautuksen hinnan 4,90€ asiakas maksaa itse.

Palautusosoite:

Pianogurut

Pasontie 109

90900 Kiiminki

 Virhe tuotteessa:

Mikäli toimittamamme tuote on virheellinen, voitte ilmoittaa asiasta esim. nettisivuilla olevan ”ota yhteyttä”-lomakkeen kautta tai käyttäen sivultamme löytyviä muita yhteystietoja. Virheellisten tuotteiden kohdalla palautusoikeus on voimassa vielä 14vrk jälkeen. Halutessanne voimme lähettää uuden tuotteen ilman erillisiä kuluja. Samoin voitte olla yhteydessä postin kuljetuksessa rikkoutuneen tuotteen kohdalla.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse osoitteeseen elias@pianogurut.fi

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme elias@pianogurut.fi. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.